fysioterapeutti, Personal trainer & ravintovalmentaja 

Henna Linné

 

Minulle tärkeitä asioita elämässäni on ennen kaikkea luonto sekä kehon ja mielen tasapaino. Haluan tarjota asiakkailleni arvojeni mukaisia palveluita. Jokainen asiakkaani on minulle tärkeä yksilö, ja valmennus tai kuntoutuspolku suunnitellaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.  Kestävä valmennus / kuntoutus perustuu valmentajan / fysioterapeutin ja asiakkaan väliseen luottamukseen sekä vuorovaikutukseen. Asiakkaalla on tärkeä rooli suunnittelussa. Oleellista on rakentaa asiakkaan näköinen ja kaikin puolin miellyttävä kokonaisuus, olipa kyseessä sitten uusien ruokailutapojen omaksuminen, stressin vähentäminen, lihaskunto-ohjelman opettelu, kehontuntemuksen parantaminen tai juoksutekniikan hiominen.

Itselleni mieluisimpia kuntoilulajeja ovat maasto- ja cyclocrosspyöräily, kuntosali, hiihto, polkujuoksu ja luonnossa samoilu. Ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen on myös lähellä sydäntäni. Liikunta- ja hyvinvointialan lisäksi toimin teatterialalla niin ammattiteatterissa kuin yksityisyrittäjänäkin.

ARVOJENI MUKAISTA PALVELUA

Olen työskennellyt asiakaspalvelualalla vuodesta 2001 -lähtien. Kuluneiden vuosien aikana olen nähnyt monenlaista eri työympäristöä, ja tärkeintä minulle on ollut aina ihmisten kohtaaminen. Liikunta- ja hyvinvointialan lisäksi olen kouluttautunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi (AMK), joka antaa valmiudet erilaisten ihmisryhmien kanssa toimimiseen. Teatteri-ilmaisun ohjaajana minulle on kertynyt lukuisia työkaluja hyvän vuorovaikutuksen ja läsnäolon saavuttamiseen. Kommunikoinnin parantamiseen, tunneyhteyteen ja asiakkaiden motivointiin olen hakenut osaamista NLP-opinnoista (certified NLPT-coach). Valmennuspalveluistani on saatavilla NLP-valmennusta, joka toimii erinomaisena suunnannäyttäjänä muun valmennuksen ohessa tai ihan omana valmennuskokonaisuutenaan. Uusimpana koulutuksenani on keho-mieli yhteyteen perustuva "Psykofyysinen fysioterapia - Kehotietoisuus, kokemuksellinen oppiminen ja vuorovaikutus asiakkaan kohtaamisessa". Uuden oppiminen on elämän rikkaus!

HISTORIANI