Personal trainer & ravintovalmentaja 

Henna Linné

 

gallery/henna_linne_irrotevvata ilman tekstiä

Minulle tärkeitä asioita ovat luonto, terveellinen ruoka sekä kehon ja mielen tasapaino. 

Haluan tarjota asiakkailleni arvojeni mukaisia palveluita. Jokainen valmennettavani on minulle tärkeä yksilö, ja valmennus suunnitellaan aina asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.  Kestävä valmennus perustuu valmentajan ja valmennettavan väliseen luottamukseen ja vuorovaikutukseen. Asiakkaalla on tärkeä rooli valmennuksen suunnittelussa. Oleellista onkin rakentaa asiakkaan näköinen ja kaikin puolin miellyttävä valmennuskokonaisuus. Valmennusmatkan tulee olla mukava, olipa kyseessä sitten uusien ruokailutapojen omaksuminen, lihaskunto-ohjelman opettelu tai juoksutekniikan hiominen.

Itselleni mieluisimpia kuntoilulajeja ovat maasto- ja cyclocrosspyöräily, kuntosali, hiihto, polkujuoksu ja luonnossa samoilu. Ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen on myös lähellä sydäntäni.

 

 

 

 

Tietoa minusta

arvojen mukaista palvelua

Olen toiminut asiakaspalvelualalla vuodesta 2001 -lähtien. Kuluneiden vuosien aikana olen työskennellyt monenlaisissa eri työympäristöissä, ja tärkeintä minulle on ollut ihmisten kohtaaminen. Liikunta- ja hyvinvointialan lisäksi olen kouluttautunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi (AMK) joka antaa valmiudet toimia monien erilaisten ihmisryhmien kanssa. Teatteri-ilmaisun ohjaajana minulle on kertynyt lukuisia työkaluja hyvän vuorovaikutuksen sekä läsnäolon saavuttamiseen. Luovan alan lisäksi olen kouluttautunut ravintolakokiksi ja kyseisen ammatin innoittamana hyödynnän valmennuksissani ravinteikkaiden ja maukkaiden reseptien kehittelytaitoa. Palveluihini kuuluu myös terveellisen ruuan kokkikoulu, jossa valmistetaan ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa yhdessä asiakkaan kanssa. Kommunikoinnin parantamiseen, tunneyhteyteen ja asiakkaiden motivointiin olen hakenut osaamista NLP-opinnoista (certified NLPT-coach). Valmennuspalveluistani on saatavilla NLP-valmennusta, joka toimii erinomaisena suunnan näyttäjänä muun valmennuksen ohella tai ihan omana valmennuskokonaisuutenaan.

Hennan historia

gallery/_pkx0788